If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Привет. Ако се наведеш от пасажерската страна под таблото се виждат три букси.Две сини и една сива/при мен са една синя и една сива/ другата е рязната.Сините доколкото прочетох в форума са за степените 1 и 2.Имаше специална тема с много подробности за което благодаря
А там в краката на пасажера под жабката имаш ли някаква пластмаса или нещо от сорта,което да завършва и затвара цялата ниша. Че при мен е само някакво дебело киче плат изпадащо в краката.
А там в краката на пасажера под жабката имаш ли някаква пластмаса или нещо от сорта,което да завършва и затвара цялата ниша. Че при мен е само някакво дебело киче плат изпадащо в краката.
Махаш кечето, виждаш буксите и мериш. Нагревателите 100% са здрави. А защо не работят вече романи сме изписали . При мен след корекциите вече втора зима греят. Не е някаква мегатоплина но на фона на стандартното мръзнене си е подобрение
Не, работят. Но ми се струва слабичко и затова искам да ги проверя. Но се бях объркал с друг тип
Е това животно искам да го видя с очите си. Алфа 156 с работещи 3 степени на калорифера управлявани от таблото на климатроника. При това и без любимият им заводски преходник
Е това животно искам да го видя с очите си. Алфа 156 с работещи 3 степени на калорифера управлявани от таблото на климатроника. При това и без любимият им заводски преходник
Заради тази тема от няколко дни правя едни експерименти с парното
Вечер -5 градуса паля колата пред нас и цъквам копчето за размразяване на предното стъкло, при което ми включва автоматично и реотана на задното. Държа си едната ръка на духалката, за да усетя кога ще духне "топлото".
За 1.5км без никакъв трафик, спирам на първия възможен светофар (около 2 минути, от както работи автомобилът) и вече духа топличко, на 3-тия километър вече духа горещ въздух.
- С двузоновия климатроник съм
- Не съм пипал нищо по настройките с ФЕС/МЕС, не съм и проверявал с програмата активен ли е подгрева или не, защото според мен загрява достатъчно адекватно.
- Погледнах калорифер има, а буксите някой ги беше наредил преди мен, така както трябва да бъдат сива + 2 сини. Липсваше този преходник, който видях по снимките на повечето от вас.
Та с оглед на това смея да твърдя, че калориферът в алфата ми функционира - дали заводски, дали предишния собственик го е активирал, мога само да гадая. При вас колко бързо загрява?
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Да вметна за загряването. Преди да сменя антифриза карах извество време само с вода. Когато сипах Парафлуто и започна да загрява чуствително по-бързо. Но чак за 2-3 светофара - абсорд да дугха толкова топло. Ако я ръчкам всъщонст може и да успее де. Нали за дизели си говорим ? И един въпрос - нали е норамално да спадат градусите на "водата" при работещо парно ?
Заради тази тема от няколко дни правя едни експерименти с парното
Вечер -5 градуса паля колата пред нас и цъквам копчето за размразяване на предното стъкло, при което ми включва автоматично и реотана на задното. Държа си едната ръка на духалката, за да усетя кога ще духне "топлото".
За 1.5км без никакъв трафик, спирам на първия възможен светофар (около 2 минути, от както работи автомобилът) и вече духа топличко, на 3-тия километър вече духа горещ въздух.
- С двузоновия климатроник съм
- Не съм пипал нищо по настройките с ФЕС/МЕС, не съм и проверявал с програмата активен ли е подгрева или не, защото според мен загрява достатъчно адекватно.
- Погледнах калорифер има, а буксите някой ги беше наредил преди мен, така както трябва да бъдат сива + 2 сини. Липсваше този преходник, който видях по снимките на повечето от вас.
Та с оглед на това смея да твърдя, че калориферът в алфата ми функционира - дали заводски, дали предишния собственик го е активирал, мога само да гадая. При вас колко бързо загрява?
От преди малко. Паля колата тръгвам, активирам си с дистанционното 2 степен на калориферите. Минавам 300 метра, слагам си ръката на долните духалки, усеща се топло
Comment